Artikler m.v.

Fra Fan Xiulan –
som er min Qi Gong-mester
– til Danmark:

Det glæder mig meget, at de kinesiske medicinske selvbehandlingsmetoder spreder sig som frø rundt om i hele Danmark, rodfæster sig naturligt og med stor skønhed, sætter blade og blomster og til sidst de mest vidunderlige frugter.

I de forløbne mange år har mange mennesker lært sig den helsebevarende metode Biyun som hjælp til at regulere og fjerne fysiske og mentale ubalancer, stress og sygdomme med alle de problemer, det medfører.

Danmark er et land med en gammel kultur, hvor gamle og nye kunstarter mødes. Det modtager indtryk fra forskellige dele af verden, men er også et forbillede for mange andre lande. Danskerne er åbne, varmhjertede og følsomme. H.C.Andersen er en af de berømte danskere, som har udtrykt noget unikt fra sin indre verden.

I de år jeg har undervist i Qigong efter Biyunmetoden i Danmark, har jeg oplevet, at danskerne, som så mange andre mennesker i Vesten, har behov for en dyb energimæssig afslappelse for på bedst vis at kunne udtrykke Danmarks kultur og skønhed. Det er min oplevelse, at mange danskere, børn og unge, ældre og midaldrende lever under stort psykisk og fysisk stress. Med dybere forståelse for hvordan vi kan tage vare på vores iboende potentiale og selvhelende kraft, vil vi kunne løse mange af vores problemer og undgå stress. Vi har brug for en positive dialog med os selv.

Hvis du er glad for dig selv, må du også tage dig tid til at korrigere dig selv. Med positive koncentration siger du til dig selv: Jeg er rask, jeg er smuk, jeg er klog og har alle muligheder. På denne måde kan du give dig selv ny kraft, et længere liv og god helse, en ny oplevelse, ny indsigt og visdom.

Uddrag fra ‘Lad livskraften strømme’ af Fan Xiulan.

—————————————————————————————

FIN artikel om LANGSOMHEDENS STYRKE klik her